Zrážka vlaku s neznámou ženou pri Senci mala tragické následky

NETKY.SK • 22 November 2018, 19:43 • 2 min
Zrážka vlaku s neznámou ženou pri Senci mala tragické následky

BRATISLAVA – Smrteľné následky mala zrážka vlaku a doposiaľ neznámej ženy vo štvrtok krátko pred 10.30 h, približne jeden kilometer pred Sencom. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších informácií rušňovodič počas vedenia vlaku z Prahy do Budapešti na uvedenom mieste spozoroval ženu sediacu v koľajisku. Rušňovodič okamžite použil zvukové výstražné znamenie, ako aj rýchločinné brzdenie, napriek tomu zrážke s osobou už nedokázal zabrániť," uviedla hovorkyňa.

 

Žena podľa nej utrpela zrážkou devastačné zranenia nezlučiteľné so životom. Rušňovodič bol na mieste podrobený dychovej skúške, ktorá požitie alkoholických nápojov vylúčila.

 

"Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uzavrela Slamková.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona