Zrážka Slovákov na maďarskej diaľnici: Vodič ktorý viezol strelivo je zranený

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 16:00 • 2 min
Zrážka Slovákov na maďarskej diaľnici: Vodič ktorý viezol strelivo je zranený

BUDAPEŠŤ - Maďarská polícia spolu s pracovníkmi Celoštátneho úradu ochrany proti katastrofám pozbierala ostré náboje, ktoré sa vysypali dnes predpoludním na severomaďarskú diaľnicu M1 pri zrážke dvoch slovenských nákladných áut. Uzatvorený úsek diaľnice pri meste Tatabánya znova otvorili popoludní, informovala maďarská polícia na stránke police.hu.

slovakia

left justify in out

Munícia z menšieho nákladného auta s komárňanským evidenčným číslom, do ktorého narazil kamión z Galanty, sa rozsypala na vozovku i na okolitú trávnatú plochu. Policajti pri zbieraní nábojov použili detektory kovu.

 

Nehoda sa stala na 58. kilometri pri meste Tatabánya. Kamión nedodržal bezpečnú vzdialenosť a zozadu narazil do malého nákladného auta. Vozidlo po náraze zbehlo desať metrov do priekopy a prevrátilo sa. Diaľnicu polícia uzatvorila v celej šírke.

 

Vodič komárňanského auta sa pri nehode ťažko zranil, záchranári ho previezli do nemocnice v Tatabányi. Hovorkyňa nemocnice Márta Baloghová pre TASR uviedla, že pacienta priviezli na jednotku intenzívnej starostlivosti so zlomeninami a v súčasnosti ho vyšetrujú počítačovým tomografom.

 

Podľa jej slov utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť dlhšie ako osem dní. Ďalšie detaily pacientovho stavu vzhľadom na prebiehajúce vyšetrenia hovorkyňa neuviedla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona