Zranený Tybor mimo hry minimálne do konca základnej časti

NETKY.SK • 23 Február 2017, 13:12 • 2 min
Zranený Tybor mimo hry minimálne do konca základnej časti

OSTRAVA - Minimálne do konca základnej časti českej extraligy 2016/2017 bude aktuálne deviatemu tímu tabuľky HC Vítkovice chýbať slovenský hokejový reprezentant Radoslav Tybor.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný krídelník prvej formácie si v utorňajšom zápase proti Zlínu po nezavinenom páde pri mantineli privodil zdravotnú indispozíciu v dolnej časti tela.

 

"V stredu absolvoval vyšetrenia, ktoré odhalili povahu a rozsah zranenia. Ide o závažnejší prípad na nohe, ktorý si vyžiada dlhšiu rekonvalescenciu než len pár dní," uviedol na internetovej stránke ostravského klubu fyzioterapeut Filip Němec. Presnejšiu diagnózu nezverejnili. Tridsaťsedemnásobný reprezentant SR Tybor odohral v tomto ročníku najvyššej českej súťaže 30 zápasov a s kanadskými 20 bodmi (10+10) je tretím najproduktívnejším hráčom mužstva.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies