Zranený Szarka z DAC-u si nezahrá dva týždne

NETKY.SK • 27 September 2016, 13:05 • 2 min
Zranený Szarka z DAC-u si nezahrá dva týždne

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalisti Dunajskej Stredy sa sobotňajším presvedčivým triumfom nad domácim Prešovom 3:0 síce dočkali víťazstva v najvyššej slovenskej súťaži po dlhých piatich mesiacoch, škvrnou však bolo zranenie autora tretieho gólu DAC-u v spomenutom dueli a najlepšieho strelca mužstva Ákosa Szarku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník (nar. 24. novembra 1990) si v ešte v prvom polčase v Prešove zlým dostúpením obnovil zranenie, ktoré ho vyradilo z hry v závere minulej sezóny. Na ihrisku napokon strávil osemdesiat minút a v 69. min ešte stihol krásnym volejom spečatiť trojgólové víťazstvo Dunajskej Stredy.

 

"Ákos absolvoval vyšetrenie magnetickou rezonanciou so záverom - natiahnutie väzov pravého členka. Dostal ortézu a čaká ho pauza približne desať až štrnásť dní," uviedol na klubovom webe nepríjemnú novinku pre tím zo Žitného ostrova lekár FC DAC 1904 Zsolt Fegyveres.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies