Zranený pri streľbe vo Vrakuni má za sebou niekoľkohodinovú operáciu

NETKY.SK • 7 Máj 2012, 07:07 • 2 min
Zranený pri streľbe vo Vrakuni má za sebou niekoľkohodinovú operáciu

Zranený pri streľbe vo Vrakuni má za sebou niekoľkohodinovú operáciu - Krimi Muž, ktorý bol zranený pri dnešnej streľbe v bratislavskej Vrakuni má za sebou niekoľkohodinovú operáciu a momentálne je jeho stav stabilizovaný. Pre TASR to povedala hovorkyňa U

slovakia

left justify in out

img

Muž, ktorý bol zranený pri včerajšej streľbe v bratislavskej Vrakuni má za sebou niekoľkohodinovú operáciu a momentálne je jeho stav stabilizovaný. Pre TASR to povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Lenka Skalická. Postrelený 25-ročný Bratislavčan leží na oddelení ARO v ružinovskej nemocnici.

"Zasiahnutá bola časť krku, brucha a tváre, avšak žiadne dôležité orgány," priblížila hovorkyňa nemocnice. Podľa portálu čas.sk sa postrelený muž incidentu iba náhodne prizeral.

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave František Peczár dnes informoval, že k streľbe došlo okolo obeda v parku na Rajeckej ulici vo Vrakuni. V dôsledku streľby boli poškodené aj dva automobily a taktiež balkón jedného z obytných domov na Bučinovej ulici.

Policajti na mieste našli niekoľko nábojníc. Prípad prevzal vyšetrovateľ KR PZ v Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies