Zranený O'Sullivan piatýkrát vyhral UK Championship

NETKY.SK • 8 December 2014, 07:23 • 2 min
Zranený O'Sullivan piatýkrát vyhral UK Championship

YORK - Ronnie O’Sullivan, napriek zotavovaniu sa zo zlomeniny členka a nespokojnosti s podmienkami na UK Championship, sa stal víťazom tohto snookerového turnaja.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom finále v centre York Barbican zdolal čerstvo 39-ročný Angličan (nar. 5. 12. 1975) o 14 rokov mladšieho krajana Judda Trumpa 10:9. V divácky atraktívnom dueli plnom vysokých nábehov viedol O’Sullivan už 9:4, no Trump si piatimi víťaznými frameami v rade vynútil rozhodujúci devätnásty. V ňom mali šance obaja, napokon však uspel skúsenejší “The Rocket”, ktorý na púti turnajom dosiahol aj maximálny možný nábeh (147 bodov). “Panebože. Za stavu 9:4 som si myslel, že to mám vo vrecku. Keď bolo 9:9, chcel som len využiť príležitosť, ak sa vôbec naskytne,” povedal bezprostredne po skončení finále najpopulárnejší hráč snookeru. Zdolaný Trump odpovedal na otázku, aké pozitíva si môže si z tejto prehry odniesť, s úsmevom: “Žiadne.” 

 

Ronnie O’Sullivan získal pätnásty raz jednu z troch najcennejších snookerových trofejí. Na UK Championship triumfoval piaty raz v kariére, 21 rokov po prvom úspechu na tomto podujatí. Je taktiež päťnásobným majstrom sveta a v zbierke má aj päť titulov z prestížneho turnaja Masters. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies