Zranený Majtán chce pomôcť Seničanom ešte na jeseň

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 14:15 • 2 min
Zranený Majtán chce pomôcť Seničanom ešte na jeseň

SENICA - Vyskočené rameno v prípravnom zápase proti Slavii Praha týždeň pred štartom Fortuna ligy ešte dlho nepustí senickú posilu Tomáša Majtána na trávnik.

slovakia

left justify in out

"Tajne som dúfal, že tam nebude nič vážne. Podľa vyšetrení som mal v ramene drobný úlomok kosti a potrhané väzivo. Ako mi povedali lekári, rameno si už čo-to pamätá. Dohodli sme sa, že skúsime konzervatívnu liečbu," uviedol na internetovej stránke klubu 27-ročný útočník, ktorý by podľa vlastných slov chcel pomôcť Seničanom ešte v jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže. "V zime sa pravdepodobne nevyhnem operácii. Nechcem nič privolávať, ale ak mi rameno vyskočí opäť, budem musieť ísť skôr. To isté som mal naposledy operované pred dvoma rokmi. Vtedy som hral ešte za Žilinu. Počas sezóny mi vtedy vyskočilo aj šesť- či sedemkrát. Po sezóne som podstúpil hneď operáciu, dva roky som mal potom pokoj a teraz znova. Je to pech," povedal Majtán. Seničania majú po úvodných dvoch stretnutiach novej sezóny na konte štyri body. 

 

Bratislavský rodák Majtán prišiel na Záhorie z poľského Górnika Zabrze, predtým pôsobil v spomenutej Žiline, Ostrave, Petržalke a Interi Bratislava. Pod Dubňom si v sezóne 2010/2011 zahral v skupinovej fáze Ligy majstrov, v stretnutí proti Spartaku Moskva (1:2) skóroval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona