Zranenú motocyklistku pri Senci transportovali vrtuľníkom do Bratislavy

NETKY.SK • 22 Júl 2017, 10:04 • 2 min
Zranenú motocyklistku pri Senci transportovali vrtuľníkom do Bratislavy

BRATISLAVA - V piatok krátko po 18:00 sa vo Veľkom Bieli (okres Senec) stala dopravná nehoda, po ktorej museli zranenú 27-ročnú motocyklistku transportovať záchranárskym vrtuľníkom do nemocnice na Kramároch.

slovakia

left justify in out

Vodička prechádzala po hlavnej ceste na motocykli značky Suzuki smerom do Senca, keď jej pravdepodobne nedala prednosť vodička Volva XC 60, vychádzajúca z vedľajšej cesty. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa bratislavského policajného zboru Lucia Mihalíková.

Po páde z motorky bola motocyklistka krátko v bezvedomí, na okolnosti nehody si nepamätala a po príchode záchranárov sa sťažovala na bolesť panvy a ruky. Prítomnosť alkoholu nebola zistená ani u jednej z vodičiek. Škoda spôsobená na aute bola vyčíslená na 4-tisíc eur a na motocykli na 5-tisíc eur. Z dôvodu pristátia záchranárskeho vrtuľníka bola cesta takmer na hodinu uzavretá. Presnú príčinu a mieru zavinenia nehody policajti vyšetrujú.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona