Zranenie nie je dôvodom Rossiho neúčasti

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 16:19 • 2 min
Zranenie nie je dôvodom Rossiho neúčasti

FLORENCIA - Giuseppe Rossi nevypadol z nominácie Talianska na futbalové majstrovstvá sveta v Brazílii pre zranenie.

slovakia

left justify in out

Lekár národného tímu Enrico Castellacci prezradil, že dôvody treba hľadať inde, nie v problémoch s kolenom, pre ktoré útočník Fiorentiny vypadol z hry na takmer polovicu sezóny.

 

"Nikdy sme nepopierali, že z čisto medicínskeho hľadiska na tom nie je až tak zle, zotavoval sa uspokojivo. Proti nemu hovorili faktory inej povahy - technickej, kondičnej a psychologickej. Nebolo to ľahké rozhodovanie," uviedol Castellacci a vysvetlenie spojil s informáciou, že rebro brankára Salvatoreho Sirigua nie je zlomené a dovolí mu cestovať do Brazílie. S boľavými nohami Maria Balotelliho to vraj tiež nie je až také vážne a mohol by nastúpiť už na stredajší medzištátny prípravný zápas s Luxemburskom. 

 

Na zužovanie kádra doplatili okrem Rossiho aj Christian Maggio, Manuel Pasqual, Andrea Ranocchia, zranený Riccardo Montolivo, Romulo a Mattia Destro. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona