Zranenie môže vyradiť Alexa Oxlade-Chamberlaina až do konca sezóny

NETKY.SK • 26 Február 2016, 16:21 • 2 min
Zranenie môže vyradiť Alexa Oxlade-Chamberlaina až do konca sezóny

LONDÝN – Futbalový klub Arsenal po celú sezónu sužuje početná maródka a po posledných správach to môže byť ešte horšie. Vyzerá to tak, že pre Alexa Oxlade-Chamberlaina sa sezóna skončila.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný záložník si v zápase Ligy majstrov proti Barcelone zranil členok aj koleno zároveň a s určitosťou bude chýbať Anglicku v priateľských zápasoch proti Nemecku a Holandsku, ktoré sú na programe v závere marca.

Podľa informácií denníka Daily Mail odchádzal Chamberlain z Emirates Stadium po zápase s Barcelonou o barlách. Mimo hry by mal byť až tri mesiace a s najväčšou pravdepodobnosťou príde aj o Euro 2016.

Arsenal trápili zranenia kľúčových hráčov počas celej sezóny a ani Chamberlainovi sa nedarilo presadiť v základnej jedenástke práve kvôli častým zraneniam v jeho doterajšej kariére.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies