Zranenie Medlovej sa liečilo rýchlo: Na MS budem fit

NETKY.SK • 15 Február 2017, 08:42 • 2 min
Zranenie Medlovej sa liečilo rýchlo: Na MS budem fit

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Zranenie Klaudie Medlovej, ktoré slovenská snoubordistka utrpela koncom januára na prestížnych X Games v Aspene, je minulosť. Elitná pretekárka seriálu Svetového pohára pre TASR prezradila, že už o dva dni začne vo Francúzsku s tréningom, začiatkom marca plánuje účasť na US Open a chýbať nebude ani pri vrchole sezóny, ktorým sú majstrovstvá sveta v španielskej Sierra Nevade (9.-17. marca).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná freestyleová špecialistka si na Games poranila chrupavku v oblasti rebier. Podľa prvých prognóz ju mala čakať približne štvor až päťtýždňová absencia, hojenie však malo priaznivý priebeh. "Liečilo sa rýchlo. Dva týždne som bola doma v Liptovskom Mikuláši, ale už o dva dni odchádzam za tréningom do Francúzska a potom do Colorada na US Open. Na majstrovstvá sveta budem určite fit. Bola som cvičiť a pri bežnom pohybe ma to vôbec nebolí. Uvidím, ako sa bude zranené miesto správať pri rotáciách a dopadoch," povedala pre TASR Medlová, ktorú na MS čaká štart v oboch jej obľúbených disciplínach - slopestyle a Big Air.

 

Zranenie zverenky Mareka Hliničana prišlo v čase intenzívneho zápolenia o body do hodnotenia Svetového pohára i o miestenku na ZOH 2018 v Pjongčangu. Medlová v tejto sezóne obsadila v prestížnom seriáli dvakrát tretie miesto v Big Air - v Copper Mountain a Moskve, do top 10 sa zaradila v Alpensii (8. miesto) i Mönchengladbachu (7. miesto). Vo švajčiarskom Laaxe skončila piata v slopestyle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies