Zranenie Hološka sa hojí, na budúci týždeň už chce trénovať

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 12:51 • 2 min
Zranenie Hološka sa hojí, na budúci týždeň už chce trénovať

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant a hráč tureckého klubu Besiktas Istanbul Filip Hološko by sa mal po zranení koncom marca vrátiť do tréningového procesu s mužstvom už na budúci týždeň.

slovakia

left justify in out

Hoci pôvodná dĺžka jeho nútenej absencie sa odhadovala na viac ako dva mesiace, realita je oveľa príjemnejšia. Poškodené väzy a šľachy v členku si vyžiadali intenzívnu liečbu, vďaka ktorej by sa 30-ročný útočník už čoskoro mohol vrátiť do riadneho tréningu.

 

"Od našich lekárov a fyzioterapeutov dostávam naozaj výborný servis. Hoci ešte stále nosím bandáž, musím povedať, že členok sa výrazne zahojil. S bežnou chôdzou už nemám vôbec problémy. Minulý týždeň som dokonca začal behať," opísal Hološko pozitívne správy pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. 

 

O zdravotný stav skúseného zakončovateľa sa zaujíma aj realizačný tím slovenskej futbalovej reprezentácie. "Telefonoval som s asistentom trénera Štefanom Tarkovičom. Hovorili sme o mojom individuálnom programe, o tom, ako trénujem a akú dostávam starostlivosť. Uvidíme, ako pôjdu veci, ale možno od budúceho týždňa by som sa zapojil do tréningu s tureckým mužstvom," dodal piešťanský rodák. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona