Zranenie Hamšíka minulosťou, na ihrisku sa cítil dobre

NETKY.SK • 16 Január 2014, 12:21 • 2 min
Zranenie Hamšíka minulosťou, na ihrisku sa cítil dobre

NEAPOL - Slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka už nelimituje zranenie, čo potvrdil svojím návratom do zostavy SSC Neapol v stredajšom zápase osemfinále Talianskeho pohára.

slovakia

left justify in out

"Partenopei" v ňom vyhrali doma nad Atalantou Bergamo 3:1, pričom 26-ročný Banskobystričan odohral záverečnú polhodinu, na ihrisku vystriedal Macedónca Gorana Pandeva. Takmer 50-tisíc divákov privítalo slovenského ofenzívneho stredopoliara búrlivým potleskom.

"Som veľmi rád, že som späť. Bol to super pocit opäť nastúpiť na zápas. Som vďačný za polhodinku na San Paolo," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku Hamšík, ktorý nútene pauzoval pre problémy so zápalom nervu pod prstom na ľavej nohe od 23. novembra. Zaujímavosťou je, že po takmer dvojmesačnej pauze nastúpil za Neapol v deň štvrtých narodenín svojho syna Christiana. 

"Na ihrisku som sa cítil dobre. Zdá sa, že moje zranenie je už minulosťou. Som veľmi rád, že sme zdolali Atalantu 3:1 a postúpili do štvrťfinále Talianskeho pohára," dodal Hamšík. Odchovanec Jupie Podlavice hral proti Atalante Bergamo s veľkou chuťou, dosiahol 97-percentnú úspešnosť prihrávok a v 79. min sa takmer tešil z gólového zápisu. Jeho efektívne zakončenie iba preletelo tesne nad bránkou hostí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona