Zraneného Modriča v zostave Realu nahradí Khedira

NETKY.SK • 21 November 2014, 18:03 • 2 min
Zraneného Modriča v zostave Realu nahradí Khedira

MADRID - Tréner futbalistov španielskeho klubu Real Madrid Carlo Ancelotti zamýšľa vo víkendovom ligovom dueli proti Eibaru nahradiť v zostave na dlhšie obdobie zraneného chorvátskeho tvorcu hry Luku Modriča Nemcom Samim Khedirom.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, rodák zo Zadaru si privodil svalové zranenie stehna v nedeľňajšom stretnutí H-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 na pôde Talianska (1:1), pričom rekonvalescencia by mala podľa posledných odhadov trvať približne tri mesiace.

 

"Strata Modriča je citeľná, hráč sa momentálne zotavuje. Nevieme presne, kedy sa vráti, ale v najbližších dňoch by sme mohli byť múdrejší. Je to veľký hráč, ale v našom tíme máme viacero hráčov, ktorí ho dokážu nahradiť. Musíme myslieť pozitívne. Mám dve možnosti, kto Modriča nahradí. Ak bude zdravotne v poriadku Khedira, bude to on. Ak nie, nastúpi Isco," vyhlásil 55-ročný Talian Ancelotti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona