Zraneného Lehnera nahradí v Kanade vo švédskom tíme gólman Enroth

NETKY.SK • 26 August 2016, 16:28 • 2 min
Zraneného Lehnera nahradí v Kanade vo švédskom tíme gólman Enroth

ŠTOKHOLM - Zraneného brankára Robina Lehnera nahradí v nominácii švédskej hokejovej reprezentácie na septembrový Svetový pohár v Kanade gólman Toronta Jhonas Enroth. V piatok o tom informovala Švédska hokejová asociácia.

slovakia

left justify in out

Lehner má problémy s členkami, ktoré ho trápili už v minulej sezóne. Kouč Švédska Rikard Grönborg potvrdil, že Lehner ešte nie je stopercentne zdravotne v poriadku.

 

Enroth, ktorý sa začiatkom týždňa dohodol na kontrakte s Torontom Maple Leafs, doplní dvojicu brankárov Henrik Lundqvist (New York Rangers), Jacob Markström (Vancouver Canucks).

 

Svetový pohár 2016 sa uskutoční od 17. septembra do 1. októbra v v kanadskom Toronte. Na turnaji bude štartovať osem tímov. A-skupinu tvoria Kanada, Česko, USA a tím Európy, v B-skupine sa predstavia Rusko, Fínsko, Švédsko a výber mladých severoamerických hviezd. Do vyraďovacej časti postúpia prvé dva tímy z každej skupiny. 

 

Na súpiskách každého tímu bude maximálne 23 hráčov, z toho 20 korčuliarov a traja brankári. Turnaj sa bude hrať podľa pravidiel NHL, na klziskách s profiligovými rozmermi a zápasy budú rozhodovať arbitri z NHL.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona