Zraneného Di Mariu nahradí v argentínskej zostave Perez

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 08:46 • 2 min
Zraneného Di Mariu nahradí v argentínskej zostave Perez

SAO PAULO - Zraneného Angela di Mariu pravdepodobne nahradí v zostave Argentíny v stredajšom semifinálovom súboji futbalových MS proti Holandsku (22.00 SELČ v Sao Paule) stredopoliar Enzo Perez.

slovakia

left justify in out

Tréner Juhoameričanov Alejandro Sabella to naznačil na utorkovej predzápasovej tlačovej konferencii.
      

"Nemôžem prezradiť zostavu, no je veľmi pravdepodobné, že v nej bude aj Enzo Perez," uviedol kouč Argentíny, ktorého citovala agentúra DPA. "Perez dozrel do výborného futbalistu. Je dynamický, veľa toho nabehá a otvára priestor pre spoluhráčov," dodal Sabella na adresu stredopoliara Benficy Lisabon.
      

Perez nahradil Di Mariu aj vo štvrťfinálovom dueli s Belgickom (1:0), v ktorom musel krídelník Realu Madrid opustiť ihrisko už v 33. minúte pre problémy so stehenným svalom na pravej nohe. Pre zranenie bude chýbať aj v semifinále, do ktorého by už ale mohol po odpykaní si trestu zasiahnuť ľavý obranca Marcos Rojo. Na striedačke bude pripravený uzdravený útočník Sergio Agüero.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona