Zraneného Cartera nahradí Perry, Trocheck za Monahana

NETKY.SK • 3 September 2016, 09:48 • 2 min
Zraneného Cartera nahradí Perry, Trocheck za Monahana

TORONTO - Corey Perry sa napokon predstaví na Svetovom pohári. Kapitán kanadskej hokejovej reprezentácie na MS 2016 v Rusku pôvodne chýbal v nominácii na septembrové podujatie v Toronte, ale do tímu sa dostal v piatok, keď do turnaja naskočí ako náhrada za zraneného Jeffa Cartera.

slovakia

left justify in out

Zmena sa udiala aj vo výbere mladých severoamerických hviezd. Seana Monahana, ktorý má problémy s kolenom, nahradí útočník Floridy Panthers Vincent Trocheck.

 

Svetový pohár 2016 sa uskutoční od 17. septembra do 1. októbra v v kanadskom Toronte. Na turnaji bude štartovať osem tímov. A-skupinu tvoria Kanada, Česko, USA a tím Európy, v B-skupine sa predstavia Rusko, Fínsko, Švédsko a výber mladých severoamerických hviezd. Do vyraďovacej časti postúpia prvé dva tímy z každej skupiny. Na súpiskách každého tímu bude maximálne 23 hráčov, z toho 20 korčuliarov a traja brankári. Turnaj sa bude hrať podľa pravidiel NHL, na klziskách s profiligovými rozmermi a zápasy budú rozhodovať arbitri z NHL.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona