Zraneného Barzagliho v talianskej nominácii nahradil Astori

NETKY.SK • 7 November 2016, 09:45 • 2 min
Zraneného Barzagliho v talianskej nominácii nahradil Astori

RÍM - Zraneného obrancu Juventusu Turín Andreu Barzagliho nahradil Davide Astori z Fiorentiny v nominácii talianskej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Lichtenštajnsku (12. novembra vo Vaduze) v G-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 a prípravný súboj proti Nemecku (15. novembra v Miláne).

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný Barzagli musel nútene striedať pri nedeľňajšom ligovom víťazstve Juventusu 2:1 nad Chievom Verona po tom, ako si v 5. min vykĺbil rameno.

O šesť rokov mladší Astori má na svojom konte tucet stretnutí v najcennejšom drese a figuroval v predchádzajúcich dvoch nomináciách talianskeho reprezentačného trénera Giana Piera Venturu, ale nevošiel sa do pôvodného kádra na novembrový asociačný termín.

Taliansko je spolu so Španielskom na čele predmetnej skupiny v bojoch o svetový šampionát v Rusku - obe mužstvá majú sedem bodov, ale Španieli lepšie skóre. Tretia a štvrtá priečka patrí Albánsku, resp. Izraelu so šiestimi bodmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies