Žralok zaútočil v januári už na druhého surfistu

NETKY.SK • 19 Január 2012, 08:12 • 2 min
Žralok zaútočil v januári už na druhého surfistu

ralok zaútočil v januári už na druhého surfistu - Svet Žralok zaútočil dnes v Austrálii na 44-ročného surfistu, ktorý utrpel vážne zranenia. Tento mesiac ide už o druhý útok žraloka u protinožcov, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

img

Žralok zaútočil dnes v Austrálii na 44-ročného surfistu, ktorý utrpel vážne zranenia. Tento mesiac ide už o druhý útok žraloka u protinožcov, informovala agentúra AP.
      V Austrálii sa každoročne udejú v priemere tri útoky žralokov, z toho jeden smrteľný. Za jediný mesiac tohto roka už však došlo k dvom útokom.
      Predátor napadol muža pri meste Newcastle, ležiacom približne 125 kilometrov severne od Sydney. Podľa očitých svedkov pravdepodobne útočil veľký žralok biely alebo žralok belavý.
      Muža vyniesli na breh dvaja záchranári. S vážnymi zraneniami ho previezli do nemocnice v Newcastli.
      Dvadsaťosemročný muž, surfujúci pri pláži North Avoca v Novom Južnom Walese, prežil 3. januára útok žraloka, ktorý ho pohrýzol do ruky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies