Žralok zabíjal, obeťou je mladá žena

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 12:44 • 2 min
Žralok zabíjal, obeťou je mladá žena

SYDNEY - Pri útoku žraloka na západnom pobreží Austrálie zahynula dnes žena. Stalo sa tak len dva dni po tom, čo surfer podľahol zraneniam po útoku žraloka v tejto oblasti. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na miestne úrady.

slovakia

left justify in out

Polícia dostala správu o zranenej osobe, ktorú našli vo vode pri pláži na okraji mesta Perth v štáte Západná Austrália. Záchranári však po príchode konštatovali už len smrť.


V piatok zomrel v nemocnici 29-ročný surfer, ktorého tri dni predtým pohrýzol žralok - pri pláži Falcon v štáte Západná Austrália. Z rozsahu zranení vyplývalo, že muža pravdepodobne napadol najmenej tri metre dlhý žralok modrý.


Od roku 2000 došlo v Západnej Austrálii k 15 smrteľným útokom žralokov. Vláda spustila v zime 2014 program odchytu žralokov do sietí a ich následného odstrelu, ale minulý rok ho po protestoch ochrancov zvierat a prírody zastavila.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona