Zoznam najlepšie zarábajúcich slovenských celebrít je známy! Kto si najviac pomastil vrecká? Budete sa čudovať!

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 14:31 • 2 min
Zoznam najlepšie zarábajúcich slovenských celebrít je známy! Kto si najviac pomastil vrecká? Budete sa čudovať!

Dane sú priznané, obraty firiem zverejnené! Máme pre vás zoznam najprosperujúcejších firiem slovenských celebrít.

slovakia

left justify in out

Na ich kontách sa točia státisíce eur! Ponúkame vám prehľad zárobkov známych ľudí. Zostavili sme ho vďaka účtovným závierkám, ktoré podľa zákona zverejňuje Finančná správa.

 

8.

Doktorka Alena Pallová sa môže pochváliť luxusným životom, ktorý si na Slovensku nevie dopriať veľa ľudí. Hoci je spolumajiteľkou viacerých firiem, my sme si posvietili na fungovanie jej estetickej kliniky. Doktorka sa sťažovať nemôže, keďže sa za minulý rok tešila takmer miliónovému obratu, žiaľ, výsledok hospodárenia ju zrejme nepotešil, keďže firma skončila v strate.

Tržby: 935 910 eur Zisk: - 18 411 eur

 

7.

Koncom minulého roka si založil novú firmu spevák Patrik “Rytmus” Vrbovský. Tá mu za dva mesiace priniesla obrat takmer stopäťdesiattisíc eur!

Tržby: 131 992 Zisk: 6509 eur

 

6.

V roku 2016 sa darilo aj spevákovi a rapperovi Michalovi Dušičkovi, ktorého verejnosť pozná pod pseudonymom Majk Spirt. Michalovi jeho firma vyniesla slušné tržby. Niet sa preto čo čudovať, že v rebríčku popularity stále stúpa.

Tržby: 417 588 eur Zisk: 11 367 eur

 

5.

Takmer dvestotisícové tržby a zisk päťdesiatšesťtisíc eur dosiahla firma herca Tomáša Maštalíra. Je to podstatne menší zárobok, ako po minulé roky, za čo môže zrejme fakt, že z piedestálu slovenského sexsymbolu ho postupne vytláčajú mladší herci.

Tržby: 195 847 eur Zisk: 56 229 eur

 

4.

Andymu Krausovi minulý rok priveľmi neprijal. Jeho projekty sa od skončenia rodinného seriálu Panelák u divákov neuchytili, čo mu prinieslo obraty “len” vyše sedemstotisíc eur. Pre porovnanie, v minulých rokoch sa tešil z niekoľko miliónových tržieb a obsadzoval zásadne prvé priečky rebríčka najlepšie zarábajúcich celebrít.

Tržby: 716 862 eur Zisk: 168 977 eur

 

3.

Karta išla minulý rok aj moderátorovi Andrejovi Bičanovi. Obraty vo firme presiahli dvestotisíc eur a zisk sa vyšplhal na stosedemdesiattisíc eur! K zvýšenej popularite mu zrejme dopomohla šou Tvoja tvár znie povedome.

Tržby: 252 755 eur Zisk: 174 327 eur

 

2.

Adela Banášová je považovaná za našu najlepšiu moderátorku. Za toto označenie si právom pýta mastné finančné odmeny. Minulý rok sa jej tržby pohybovali nad sumou tristotisíc eur, čo je v porovnaní s rokom 2015 o takmer stotisíc eur viac. Adele k popularite značne pomohol rozchod s tanečníkom Petrom Modrovským a nový úlovok v podobe zajačika Viktora Vinczeho.

Tržby: 307 180 eur Zisk: 271 061 eur

 

1.

Režisér Peter Núňez má na konte množstvo vydarených televíznych relácií a tento rok aj úspešný film na motívy knihy Evity Urbaníkovej “Všetko alebo nič”. Jeho firma v roku k 2016 dosiahla obrat tamer päť miliónov eur. Vďaka tomu zaujal v rebríčku prvú priečku.

Tržby: 4 824 908 eur Zisk: 542 154 eur

 

(Rebríček je zoradený podľa výšky dosiahnutého zisku pozn. red.)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies