Zouma po zrážke s Čechom nedohral duel Ligového pohára

NETKY.SK • 17 December 2014, 12:35 • 2 min
Zouma po zrážke s Čechom nedohral duel Ligového pohára

DERBY - Obranca FC Chelsea Kurt Zouma pre hrozivo vyzerajúce zranenie nedohral utorkové štvrťfinálové stretnutie anglického Ligového pohára vo futbale na pôde Derby County.

slovakia

left justify in out

"The Blues" postúpili po víťazstve 3:1 do ďalšieho kola súťaže, no Zouma ani brankár Petr Čech nebudú na tento duel spomínať v dobrom.

Inkriminovaný moment sa odohral v 43. min, český gólman na hranici päťky vyboxoval loptu po rohovom kope domácich, zo súboja však už 20-ročný zadák nemal šancu uhnúť a narazil čelom do Čechovho zátylku. Po incidente zostal mladý Francúz bezvládne ležať na zemi. Spoluhráči Cesc Fábregas a César Azpilicueta utekali na pomoc usporiadateľom s nosidlami. 

 

"Vyboxoval som loptu, on tam dobiehal spolu s protihráčom a zrazili sme sa hlavami. Trafil ma zo strany, našťastie mám helmu, ktorá náraz stlmila. Kurt bol otrasený, nakrátko sa ocitol v bezvedomí. Čoskoro sa prebral a začal komunikovať," opísal situáciu na svojom webe Petr Čech. 

 

"Chvalabohu, nič mu nie je, bol iba otrasený. Cestoval s nami domov. Po zápase sme sa rozprávali a hovoril, že to bola smola, pretože takýchto súbojov je v stretnutiach mnoho," prezradil stav stredného obrancu tréner FC Chelsea José Mourinho. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona