Zostupom ohrozený Düsseldorf vyradil z tímu Voronina a Rafaela

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 09:47 • 2 min
Zostupom ohrozený Düsseldorf vyradil z tímu Voronina a Rafaela

BERLÍN - Futbalový klub Fortuna Düsseldorf, bojujúci o zotrvanie v najvyššej nemeckej súťaži, vyradil z kádra ukrajinského útočníka Andreja Voronina a zakončovateľa z Angoly Nanda Rafaela.

slovakia

left justify in out

Do konca I. bundesligy zostáva odohrať dve súťažné kolá, hráči pätnásteho tímu ligovej tabuľky z Düsseldorfu privítajú v sobotu na svojom trávniku 1. FC Norimberg, v záverečnom 34. kole pocestujú do Hannoveru.

Športový riaditeľ klubu Werner Wolf pre periodikum Rheinische Post uviedol, že opatrenie nemá disciplinárny charakter, ale tréner tímu Norbert Meier chce pracovať len s futbalistami, ktorých zaradenie do zostavy považuje za reálne. Tridsaťtriročný bývalý hráč FC Liverpool Voronin je v nemeckom klube na hosťovaní z ruského Dinamo Moskva, v prebiehajúcom ročníku nastúpil na desať zápasov. Od novembrového prehrešku, keď navštívil nočný podnik a ukázal novinárom obscénne gestá, vybehol v drese Fortuny na súťažné stretnutie len raz. Angolský útočník Rafael odohral v tejto sezóne jedenásť duelov, gólovo sa presadil dvakrát. 

Düsseldorf, ktorý si v uplynulej sezóne vybojoval postup do najvyššej súťaže z II. bundesligy, momentálne delia dva body od priečky znamenajúcej priamy zostup do nižšej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona