Zostane Antoine Griezmann v Atléticu Madrid aj ďalšiu sezónu?

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 19:30 • 2 min
Zostane Antoine Griezmann v Atléticu Madrid aj ďalšiu sezónu?

MADRID – Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann zvažuje prestupové ponuky a v lete by mohol opustiť španielsky klub. Informáciu potvrdil hráčov poradca Eric Olhats.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Francúz má za sebou ďalšiu skvelú sezónu, keď pod vedením trénera Diega Simeoneho strelil 33 gólov v 58 zápasoch.

Griezmann, ktorý by mal v sobotu nastúpiť v základnej zostave vo finále Ligy majstrov proti Realu Madrid, je spájaný s prestupom do Premier League počas nadchádzajúceho letného prestupového obdobia.

 



O talentovaného útočníka sa zaujíma Manchester United aj londýnska Chelsea. Futbalistov poradca odmietol špekulácie, že jeho zverenec podpísal s Atléticom novú zmluvu, keďže zvažuje ponuky tímov z Premier League.

"Niektoré špekulácie hovoria o tom, že Antoine bude v Atléticu aj v budúcej sezóne, zatiaľ však nebolo nič rozhodnuté ani dohodnuté," povedal jeho poradca Eric Olhats. "V súčasnej dobe zvažujeme ponuky rôznych klubov, ktoré majú reálny záujem."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies