Zosnulého Coryho Monteitha si uctili kolegovia z Glee

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 18:30 • 2 min
Zosnulého Coryho Monteitha si uctili kolegovia z Glee

BRATISLAVA - Po takmer dvoch týždňoch od šokujúcej smrti kanadského herca Coryho Monteitha sa s ním rozlúčili kolegovia zo seriálu Glee (2009). Na pľaci sa vo štvrtok stretlo vyše 150 ľudí, pričom stretnutie zorganizovali hercova priateľka Lea Michele a tvorca šou Ryan Murphy.

slovakia

left justify in out

Medzi prítomnými nechýbali hviezdy seriálu Kevin McHale, Darren Criss či Chord Overstreet. Všetci mali na Monteithovu počesť na oblečení pripnuté čierne stuhy. Jeden zo svedkov rozlúčky povedal, že tam vládla smutná atmosféra a ľudia odchádzali s opuchnutými červenými očami. "Ryan Murphy a Lea Michele dnes zhromaždili herecké obsadenie, štáb a producentov Glee spolu s kolegami z televízie a štúdia, aby sa podelili o spomienky a hudbu na emocionálnej oslave života Coryho Monteitha. Verejnosti ďakujeme za ich nekončiaci prílev lásky a podpory, kým smútime za naším priateľom a kolegom v tomto ťažkom období," napísala v oficiálnom vyhlásení televízia Fox. Nakrúcanie piatej série Glee odštartuje začiatkom augusta, pričom v špeciálnej epizóde si uctia Finna Hudsona, ktorého stvárňoval Monteith.

Cory Monteith sa narodil 11. mája 1982 v Calgary a s herectvom začínal vo Vancouveri. V menších úlohách sa objavil napríklad v seriáloch ako Smallville (2001 - 2011), Stargate: Atlantis (2004 - 2009) alebo Hviezdna brána (1997 - 2007). Diváci ho mohli vidieť aj v romantickej komédii Monte Carlo (2011). Jeho najvýznamnejšou úlohou, ktorá ho preslávila, bola práve rola Finna Hudsona v populárnom seriáli Glee, kde predvádzal aj svoje spevácke schopnosti. Tento rok na jar absolvoval liečbu závislosti od návykových látok, pre ktorú sa rozhodol sám.

Herec skonal 13. júla vo veku 31 rokov, pričom príčinou smrti bola kombinácia heroínu a alkoholu. Jeho bezvládne telo našli v hotelovej izbe. Podľa polície neexistuje "žiadny dôkaz, ktorý by naznačoval, že by smrť pána Monteitha bola niečím iným ako tragickou nehodou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies