Zosnulé herečky Debbie Reynolds a Carrie Fisher pochovajú vedľa seba

NETKY.SK • 31 December 2016, 11:49 • 2 min
Zosnulé herečky Debbie Reynolds a Carrie Fisher pochovajú vedľa seba

BRATISLAVA - Zosnulé americké herečky Debbie Reynolds a jej dcéra Carrie Fisher budú mať spoločný pohreb, pričom ich uložia vedľa seba.

slovakia

left justify in out

V piatok o tom informoval syn 84-ročnej Reynolds a mladší brat 60-ročnej Fisher Todd Fisher s tým, že herečky pochovajú na cintoríne Forest Lawn Memorial Park v Hollywood Hills. Okrem súkromnej rozlúčky plánuje rodina aj verejnú, dátum konania však zatiaľ neoznámili.


Carrie Fisher, ktorá sa preslávila ako princezná Leia Organa vo filmovej ságe Star Wars, skonala v utorok 27. decembra, štyri dni po tom, ako počas letu z Londýna do Los Angeles utrpela masívny infarkt. Stalo sa tak zhruba 15 minút pred pristátím lietadla a s prvou pomocou posádke pomohol aj jeden z pasažierov. Ihneď po pristátí ju v kritickom stave previezli do jednej z miestnych nemocníc. Jej matka Debbie Reynolds zomrela deň po svojej dcére, a to niekoľko hodín po tom, ako utrpela porážku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies