Zoran Kokot neuspel na skúške v Dunajskej Strede

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 14:13 • 2 min
Zoran Kokot neuspel na skúške v Dunajskej Strede

DUNAJSKÁ STREDA - Útočník z Bosny a Hercegoviny Zoran Kokot neuspel na skúške v slovenskom prvoligovom futbalovom klube DAC Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

Balkánec disponujúci aj srbským pasom bol na Žitnom ostrove niekoľko dní, ale nepresvedčil hlavného trénera nováčika Corgoň ligy 2013/2014 Mikuláša Radványiho o svojich kvalitách. "Áno, boli u nás celkovo štyria hráči z Bosny a Hercegoviny, z ktorých jeden mal naozaj netradičné priezvisko, ale aj ostatných mená boli čudné. Už sú však preč. Momentálne pracujeme na získaní skutočných posíl do útoku. Ja i viceprezident klubu sme už aj vo štvrtok s jedným hovorili a ďalší k nám príde v sobotu," vysvetlil dunajskostredský kouč pre web najvyššej slovenskej futbalovej súťaže corgonliga.sk.

Dvadsaťsedemročný ľavonohý útočník Kokot naposledy pôsobil v belgickom druholigovom klube KSK Beveren. "Odohral za nás jeden prípravný zápas, no už u nás nie je. Až čas ukáže, čo bude ďalej. Bol by som však rád, ak by médiá do nás stále nedobiedzali nepríjemným štýlom, nie je to príjemné. To je asi tak všetko, čo vám k tejto záležitosti poviem," dodal viceprezident klubu zo Žitného ostrova Barnabás Antal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona