Zooey Deschanel sa zvykla biť so staršou sestrou

NETKY.SK • 11 Október 2013, 08:46 • 2 min
Zooey Deschanel sa zvykla biť so staršou sestrou

LOS ANGELES - Americká herečka Zooey Deschanel si nechávala narásť nechty, aby mohla pri bitke poškriabať staršiu sestru. Tridsaťtriročná herečka sa k týmto "špinavým trikom" priznala v rozhovore pre magazín Marie Claire.

slovakia

left justify in out

"Je vyššia a ja zase menšia, čiže to nebolo fér. Nechávala som si preto narásť nechty, aby som ju mohla poškriabať," prezradila.

Deschanel sa podľa slov jej matky Mary Jo vždy správala k ostatným deťom zvláštne. "Narodila sa s niečím nezvyčajným. Bolo to, ako keby v hlave počula nejaký hlas. Rozmýšľala odlišne ako všetci ostatní. Myslím si, že sa jej ťažko zapadalo medzi iné deti, respektíve medzi iných ľudí všeobecne," vysvetlila. Priznala to aj samotná herečka: "Vždy som sa cítila trochu ako outsider a teraz sa to náhle zmenilo, je to divný pocit." 

Rodáčka z Los Angeles Zooey Deschanel si zahrala vo filmoch ako Veľké problémy (2002), Poctivé dievča (2002), Stopárov sprievodca po Galaxii (2005), Lemra lemravá (2006), Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom (2007), Most do Krajiny Terabithia (2007), Udalosť (2008), Yes Man (2008), 500 dní so Summer (2009), Our Idiot Brother (2011) alebo Princ a Pruďas (2011). Za stvárnenie Jessicy Day v seriáli New Girl (2011) ju dva razy nominovali na Zlatý glóbus a vlani aj na Emmy. Zooey Deschanel, ktorá tiež pôsobí v indie skupine She & Him, je podľa pánskeho online magazínu AskMen 17. najžiadanejšou ženou tohto roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona