ZOO Bratislava bude v nedeľu plná maskotov

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 12:54 • 2 min
ZOO Bratislava bude v nedeľu plná maskotov

BRATISLAVA - Rozprávkové postavičky, zvieratká, firemní či športoví maskoti - títo všetci zaplnia v nedeľu 10. mája areál ZOO Bratislava.

slovakia

left justify in out

V nedeľu sa bude totiž konať už druhý ročník Veľkého festivalu maskotov. Podujatie sa začne o 14:30, deti sa budú môcť s postavičkami odfotiť, zatancovať si či zapojiť sa do Pochodu maskotov. ZOO Bratislava o tom informuje na svojej internetovej stránke.

 

V nedeľné popoludnie je pre deti pripravený program plný tanečných či hudobných vystúpení. Chýbať nebude detské divadielko, rozprávky deťom prídu prečítať i známe osobnosti a s programom Veselé zúbky medzi nich prídu aj Miro Jaroš, Robo Papp, Monika a Zuzana Haasové a Bystrík. Ratolesti sa budú môcť do sýtosti vyskákať i na minidiskotéke. Šikovné rúčky deti využijú v tvorivých dielňach, budú si môcť zaskákať na nafukovadlách či nechať si pomaľovať tvár.

Vstupenky na podujatie možno ešte do soboty 9. mája kúpiť v predpredaji v pokladnici ZOO Bratislava. Vstupenky na Veľký festival maskotov stoja ako bežná vstupenka do ZOO a v deň podujatia ich bude možné kúpiť v pokladni od 09:00 do 18:00. Na podujatie platia aj 10-dňové alebo ročné permanentky v ZOO. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona