Zóna A má po desiatich rokoch nový videoklip

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 15:27 • 2 min
Zóna A má po desiatich rokoch nový videoklip

BRATISLAVA - Slovenská punk-rocková kapela Zóna A zverejnila prostredníctvom portálu YouTube videoklip k piesni Ja takýmto veciam neverím (2010).

slovakia

left justify in out

Novinka vznikla desať rokov od uvedenia doteraz posledného klipu formácie, ktorý nakrútili k piesni Bratislavské dievčatá. V krátkom videu si zahrali všetci členovia skupiny, Koňýk, Revo, Lump, Tuleň a taktiež hosťujúci klávesák kapely Jerzi. O námet, kameru, strih aj réžiu sa postaral priateľ hudobníkov Reverend Niko.

 

Zóna A vznikla v apríli 1984. Vydala albumy ako Potopa (1990), Nie je to tak zlé (1993), Útok na špicu hitparády (1994), V životnej forme (1996), Nech žijeme (1999), Nikto nevie jak to dopadne (2000), Na predaj (2004), Klenoty a odpadky (2007) a zatiaľ posledný Všetko najlepšie! (2010). Okrem nich majú na konte aj desiatky skladieb vydaných na singloch, či už samostatne, alebo na rôznych zahraničných kompiláciách, ako aj viacero demokaziet ešte z predrevolučného obdobia. Koncom tohto roka plánujú vydať novú štúdiovku. Preslávili ich skladby ako Útok na špicu hitparády, Nezmením sa!, Ľudia v pohybe, Nebuď hlúpa, Chceš si žiť po svojom, Keď sa všetci zjednotíme, Hlasy z podzemia, Možno, Červená armáda, Pivo, Puf a Muf, Kde ste boli?, Nič, Beznádejný prípad, Chleba, Všetko je dnes O.K., Potopa alebo Janko. Počas 30 rokov hrali na jednom pódiu s mnohými interpretmi svetovej punkovej scény ako Boys, Damned, Adicts, Peter & the Test Tube Babies, Anti Nowhere League, TV Smith, Toten Hosen, Red Alert, Major Accident, Vibrators, Vice Squad, UK Subs, Lurkers, Menace, Chelsea a ďalšími. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies