Zomrela Rihannina milovaná stará mama

NETKY.SK • 2 Júl 2012, 20:57 • 2 min
Zomrela Rihannina milovaná stará mama

Zomrela Rihannina milovaná stará mama - Celebrity Barbadoská speváčka Rihanna prišla o svoju starú mamu. Clara Dolly Brathwaite prehrala svoj boj s rakovinou pravdepodobne v sobotu.

slovakia

left justify in out

img

Barbadoská speváčka Rihanna prišla o svoju starú mamu. Clara "Dolly" Brathwaite prehrala svoj boj s rakovinou pravdepodobne v sobotu. "Dovidenia stará mama Dolly, nech tvoja krása odpočíva, až kým sa neuvidíme," uviedla hviezda v nedeľu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Brathwaite bola hospitalizovaná v newyorskej nemocnici Memorial Sloan-Kettering. Nie je úplne jasné, kedy vydýchla naposledy, no Rihanna v noci zo soboty na nedeľu umiestnila na Twitter fotografie so starou mamou. Niekoľko hodín predtým vystúpila na švédskom hudobnom festivale Peace & Love, no sklamaní ľudia z jej koncertu postupne odchádzali. Najskôr 45 minút meškala, jej spev bol údajne roztrasený a nakoniec si Švédov pomýlila s Nórmi. Jej fanúšikovia netušili, že sa vtedy zrejme snažila vyrovnať so smrťou blízkej osoby. Rihanninu starú mamu si cez Twitter ucti aj jej expriateľ Chris Brown. "Modlím sa za jej rodinu aj za milovanú zosnulú. Bola ako moja stará mama. Ľúbim ťa, stará mama! Odpočívaj v pokoji," uviedol.

Rihanna má na konte zatiaľ šesť štúdiových albumov, pričom už začala pracovať na siedmom. K jej najväčším hitom patria skladby SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Rude Boy, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M či We Found Love. Je držiteľkou piatich cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení. Speváčka má za sebou vzťahy s bejzbalovým hráčom Mattom Kempom aj so spomínaným r'n'b spevákom Chrisom Brownom. S tým sa rozišla po tom, ako ju v roku 2009 fyzicky napadol. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies