Zomrela legendárna predstaviteľka filmovej Emmanuely

NETKY.SK • 19 Október 2012, 07:19 • 2 min
Zomrela legendárna predstaviteľka filmovej Emmanuely

Zomrela legendárna predstaviteľka filmovej Emmanuely - Kultúra Holandská herečka Sylvia Kristel, ktorá sa preslávila ako predstaviteľka hlavnej hrdinky série francúzskych erotických filmov Emmanuelle, podľahla včera vo veku 60 rokov rakovine. Oznámila to

slovakia

left justify in out

img

Holandská herečka Sylvia Kristel, ktorá sa preslávila ako predstaviteľka hlavnej hrdinky série francúzskych erotických filmov Emmanuelle, podľahla včera vo veku 60 rokov rakovine. 
      Oznámila to v Haagu jej agentka Marieke Verharen z agentúry Features Creative Management. Informáciu sprostredkovala holandská tlačová agentúra ANP.
      Sylvia Kristel zomrela v noci nadnes v spánku. V posledných rokoch sužovali herečku vážne zdravotné problémy: diagnostikovali jej rakovinu pečene i hrdla. 
      Absolvovala onkologickú liečbu, ale niekoľko týždňov po jej skončení mala mozgovú príhodu. V júli toho roka ju hospitalizovali v jednej z amsterdamských nemocníc.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies