Zomrela ďalšia členka skupiny Ladies' Code

NETKY.SK • 7 September 2014, 14:59 • 2 min
Zomrela ďalšia členka skupiny Ladies' Code

J.KÓREA - Stredajšia autonehoda, pri ktorej zahynula členka juhokórejskej hudobnej skupiny Ladies' Code EunB, si vyžiadala aj druhú obeť.

slovakia

left justify in out

V nedeľu vo veku 23 rokov podľahla zraneniam ďalšia členka Rise, vlastným menom Kwon Ri-sae. Speváčka absolvovala okamžite po nehode operáciu mozgu, po ktorej sa však už neprebrala a dnes skonala. Informoval o tom hovorca agentúry Polaris Entertainment. Ďalšia členka SoJung má zlomenú čeľusť, zvyšné dve speváčky Ashley a Zuny, vodič a ostatní pasažieri utrpeli len ľahké zranenia.

 

Ako informovali zástupcovia agentúry Polaris Entertainment, nehodu zapríčinilo zadné koleso, ktoré sa odtrhlo počas cesty z Tägu do Soulu. Poškodené vozidlo sa následne začalo šmýkať po mokrej vozovke, niekoľkokrát sa prevrátilo a narazilo do zvodidiel. Polícia nehodu vyšetruje, pričom nevylučuje, že vodič išiel príliš rýchlo. Videozáznam z kamery, ktorá sa nachádzala v aute, už poslali na analýzu. 

 

Dievčenská skupina Ladies' Code vznikla v roku 2013. Na konte majú dve EP Code#01 Bad Girl (2013) a Code#02 Pretty Pretty (2013). Okrem toho vydali aj single Bad Girl (2013), Hate You (2013), Pretty Pretty (2013), So Wonderful (2014) a Kiss Kiss (2014). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies