Zomrela country speváčka Joey Feek (†40): Prehrala boj s rakovinou

NETKY.SK • 5 Marec 2016, 11:43 • 2 min
Zomrela country speváčka Joey Feek (†40): Prehrala boj s rakovinou

LOS ANGELES - Vo veku 40 rokov zomrela v piatok americká country speváčka Joey Feek, členka dua Joey + Rory. Rodáčka z mesta Alexandria v štáte Indiana prehrala boj s rakovinou krčka maternice, ktorou trpela takmer dva roky.

slovakia

left justify in out

O jej úmrtí informoval jej manžel a kolega z formácie, hudobník Rory Feek. Ako uviedol, interpretka skonala doma v kruhu rodiny. "Dnes sa splnil najväčší sen mojej manželky. Je v nebi. Rakovina je preč. Bolesť prestala. Všetky jej slzy vyschli. Keď sme sa pri nej všetci zišli v dnešné popoludnie, zatiaľ, čo sme sa držali za ruky a modlili, moja milovaná nevesta naposledy vydýchla," napísal vo svojom blogu. Päťdesiatročný spevák zároveň prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografiu, na ktorej vidieť, ako ich najstaršia dcéra Heidi drží svoju matku za ruku.


Joey Martin Feek sa narodila 7. septembra 1975. Ako 23-ročná sa presťahovala do Nashvilleu, aby sa mohla venovať hudobnej kariére. V roku 2000 nahrala svoj prvý album, avšak nahrávku nikdy neuviedli na trh. O štyri roky neskôr vznikol album Strong Enough To Cry, ktorý však vyšiel až v roku 2007. V roku 2008 založila s manželom Rorym Feekom spomínané country a bluegrass duo Joey + Rory. V tom istom roku debutovali nahrávkou The Life of a Song, po ktorej nasledovali štúdiovky Album #2 (2010), A Farmhouse Christmas (2011), His and Hers (2012), Inspired (2013) a Made To Last (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona