Zomrela Carol Ann Susi (†62) z Teórie veľkého tresku

NETKY.SK • 12 November 2014, 08:47 • 2 min
Zomrela Carol Ann Susi (†62) z Teórie veľkého tresku

LOS ANGELES - Vo veku 62 rokov skonala v utorok americká herečka Carol Ann Susi, známa predovšetkým zo seriálu Teória veľkého tresku (2007), v ktorom prepožičala hlas pani Wolowitzovej.

slovakia

left justify in out

Táto postava je matkou Howarda Wolowitza v podaní Simona Helberga, no diváci a diváčky ju na obrazovke nevideli, iba počuli, ako kričí na svojho syna. Susi zomrela po krátkom boji s rakovinou.

 

"Rodina Teórie veľkého tresku prišla úmrtím Carol Ann Susi o milovanú členku, ktorá vtipne a nezabudnuteľne nahovorila pani Wolowitzovú. Jej postava sa počas ôsmich sezón stala menšou záhadou, keďže ju diváci nikdy nevideli. Čo však nebolo tajomstvom, bol jej obrovský talent a komediálne načasovanie, ktorých sme boli svedkami počas každého jej nezabudnuteľného výstupu. Okrem toho bola Carol Ann neustálym zdrojom radosti a dobrosrdečnosti. V myšlienkach sme s jej rodinou a bude nám veľmi chýbať," uviedli vo vyhlásení predstavitelia Warner Bros. Television a tvorcovia seriálu Chuck Lorre, Steve Molaro a Bill Prady. 

 

Carol Ann Susi sa narodila 3. februára 1952 v New Yorku a v 70. rokoch sa presťahovala do Los Angeles. Televíznu kariéru odštartovala v seriáli Kolchak: The Night Stalker (1974 - 1975) a neskôr si zahrala aj v seriáloch ako napríklad Show Jerryho Seinfelda (1989 - 1998), Ženatý so záväzkami (1987 - 1997) alebo Klinika Grace (2005). Okrem toho pôsobila aj v divadle. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies