Zomrela Bobbi Kristina Brown, tri roky po smrti matky Whitney Houston

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 10:10 • 2 min
Zomrela Bobbi Kristina Brown, tri roky po smrti matky Whitney Houston

ATLANTA - Bobbi Kristina Brown, jediné dieťa zosnulej americkej speváčky Whitney Houston, zomrela v nedeľu vo veku 22 rokov - približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu pri incidente vo svojom dome na predmestí Atlanty. Oznámila to zástupkyňa rodiny Houstonovcov.

slovakia

left justify in out

Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy znovu nenadobudla vedomie a lekári nedávali nádej, že sa jej stav môže niekedy zlepšiť. Rodina ju 24. júna premiestnila do starostlivosti v hospici v meste Duluth pri Atlante.


"Bobbi Kristina Brown zomrela 26. júla 2015, obklopená svojou rodinou. Konečne je v pokoji v rukách Božích. Chceme sa znova poďakovať všetkých za ohromné množstvo lásky a podpory počas týchto posledných niekoľkých mesiacov," uviedla zástupkyňa rodiny Kristen Fosterová, ktorú citovala agentúra AP.


Jej matku, popovú hviezdu Whitney Houston našli 11. februára 2012 v kalifornskom Beverly Hills podobne v bezvedomí v hotelovej vani a neskôr ju vyhlásili za mŕtvu. Speváčka, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, sa podľa úradov utopila, jej smrť však pripísali tiež užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies