Zomrel zápasník Josh Samman

NETKY.SK • 20 Október 2016, 11:05 • 2 min
Zomrel zápasník Josh Samman

NEW YORK - Po týždni v kóme nás stredu opustil 28 ročný Josh Samman, zápasník strednej váhy UFC. Do nemocnice ho previezli z jeho domu kde ho našli v bezvedomí aj s jeho známym Troyom Kirkingburggel komentátorom MMA, ktorý bol už bohužiaľ na mieste mŕtvy.

slovakia

left justify in out

Prvé správy boli o tom, že tento stav zapríčinilo predávkovanie sa heroínom. Ale počas týždňa to vyvrátila lekárska správa v ktorej sa píše, že v jeho tele nie sú známky po heroíne. Podklad pre túto správu mohlo byť, že Samman mal v mladosti problémy s práve touto omamnou látkou.

Samman  sa dostal k UFC výhrou vo finále Ultimate Fighter 17, svoje prvé tri zápasy vyhral a to veľkým štýlom. V prvom zápase vyhral nad Eddiem Gordonom s kopom na hlavu, tento jeho výkon mu zabezpečil titul K.O. roku 2014. Za tento a ešte jeden zápas dostal bonus za najlepší zápas večera. V posledných dvoch zápasoch však prehral. Raz ho uškrtili a raz dostal TKO. Ale celkovo aj keď prehral jeho zápasy boli pre diváka vždy veľmi atraktívne. Najbližšie sa mal predstaviť v decembri proti Oluwale Bamgbose na UFC Fight Night 102.

Zápasník mal život plný tvrdých zvratov, po tom ako sa mu podarilo skoncovať so závislosťou na heroín a dostal sa do UFC zomrela mu priateľka pri autonehode. Podľa neoficiálnych správ písala akurát sms-ku Sammanovi a preto sa nevenovala riadeniu a tak nabúrala. Táto správa sa nikdy nepotvrdila ale zápasník sa celý čas obviňoval z jej smrti.

Sammant nebol iba zápasníkom ale zaujímalo ho všetko týkajúce sa MMA. Jeho články vychádzali na viacerých známych MMA stránkach ako napríklad BloodyElbow alebo FloCombat. Tento rok sa mu podarilo vydať aj životopisnú knihu s názvom “The Housekeeper: Love, Death & Prizefighting”. Opisuje v nej ako sa mu podarilo vstať z najťažších životných situácií.

R.I.P Josh Sammant svet MMA na teba nikdy nezabudne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona