Zomrel Stefano Capriati, otec bývalej líderky renkingu

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 11:26 • 2 min
Zomrel Stefano Capriati, otec bývalej líderky renkingu

BRATISLAVA - Stefano Capriati, otec americkej niekdajšej jednotky svetového rebríčka tenistiek Jennifer Capriatiovej, podľahol rakovine. Informáciu priniesli viaceré médiá v USA, bývalý hráč Justin Gimelstob vyjadril krajanke sústrasť prostredníctvom Twitteru.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročná newyorská rodáčka Capriatiová vlani naznačila možný návrat do súťažného diania. Dodala, že uvažovala už o newyorských US Open 2014 ako o darčeku svojmu rodičovi, ale napokon sa rozhodla radšej tráviť viac času s chorým otcom, než pracovať na comebacku. Začiatkom apríla 2015 zverejnila video z prípravy. Naposledy hrala v novembri 2004 vo Philadelphii. Predtým sa v rovnakej sezóne prebojovala do semifinále medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov amerických.


Olympijská šampiónka z Barcelony 1992 Capriatiová je na grandslamovej úrovni víťazkou melbournských Australian Open 2001 a 2002 a parížskeho Roland Garros 2001. V júli 2012 ju uviedli do Medzinárodnej siene slávy v Newporte.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies