Zomrel spevák zo skupiny Kriss Kross: Predávkoval sa!

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 14:31 • 2 min
Zomrel spevák zo skupiny Kriss Kross: Predávkoval sa!

LOS ANGELES - Americký rapper Chris Kelly, známy z pôsobenia v duu Kris Kross, zomrel v stredu vo veku 34 rokov. Našli ho vraj v bezvedomí v jeho atlantskom byte, odkiaľ ho previezli do nemocnice, no tam ho už mohli len vyhlásiť za mŕtveho.

slovakia

left justify in out

"Vyzerá to na predávkovanie," skonštatovala hovorkyňa polície z okresu Fulton Kay Lester. Vyplýva to podľa nej z vyjadrení svedkov a tiež z dôkazov zozbieraných v Kellyho byte na juhu Atlanty. Políciu na miesto privolali okolo 16:30 miestneho času. Ako doplnila Betty Honey z tamojšieho úradu súdneho lekára, za mŕtveho vyhlásili Kellyho zhruba o 17:00 v nemocnici. Príčinu úmrtia potvrdí až pitva.

Chris "Mac Daddy" Kelly sa preslávil v deväťdesiatych rokoch 20. storočia spolu s Chrisom "Daddy Mac" Smithom, s ktorým tvoril dvojicu Kris Kross. Obaja mali len trinásť, keď ich v roku 1991 počas vystúpenia v atlantskom Greenbriar Mall objavil rapper a hudobný producent Jermaine Dupri. Podpísal s nimi zmluvu v mene svojho vydavateľstva So So Def a pod jeho vedením nahrali a vydali debutový album Totally Krossed Out (1992). Preslávili sa singlom Jump, ktorý strávil osem týždňov na čele rebríčka Billboard Hot 100. Absolvovali tiež turné s Michaelom Jacksonom, objavili sa v mnohých televíznych reláciách a hudobná televízia VH1 ich zaradila na 90. priečku rebríčka 100 najväčších detských hviezd. Ich ďalšie albumy Da Bomb (1993) a Young, Rich and Dangerous (1996) sa však úspechom nevyrovnali tomu debutovému. Vo februári sa predstavili na koncerte k 20. výročiu založenia So-So Def.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies