Zomrel raper Nate Dogg

NETKY.SK • 17 Marec 2011, 08:27 • 2 min
Zomrel raper Nate Dogg

Zomrel raper Nate Dogg - Celebrity Vo veku 41 rokov zomrel americký raper Nate Dogg. Bol známy predovšetkým vďaka spolupráci so známymi osobnosťami hiphopovej scény, osobitne so Snoop Doggom a Warrenom G.

slovakia

left justify in out

img

Vo veku 41 rokov zomrel americký raper Nate Dogg. Bol známy predovšetkým vďaka spolupráci so známymi osobnosťami hiphopovej scény, osobitne so Snoop Doggom a Warrenom G.
      Rodák z kalifornského Long Beach, vlastným menom Nathaniel Dwayne Hale, zomrel v rodnom meste v utorok 15. marca po pretrvávajúcich zdravotných problémoch, vrátane dvoch mozgových príhod. Presná príčina jeho úmrtia zatiaľ nie je známa.
     Nate Dogg, ktorý spolupracoval aj s ďalšími známejšími osobnosťami hudobnej scény, ako napríklad Dr.Dre, The Game, Ludacris alebo Eminem, získal v rokoch 1995-2007 štyri nominácie na prestížne ocenenie Grammy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies