Zomrel niekdajší najdrahší tínedžer Harrison

NETKY.SK • 27 December 2013, 09:47 • 2 min
Zomrel niekdajší najdrahší tínedžer Harrison

LIVERPOOL - Wayne Harrison, ktorý v roku 1985 podpísal zmluvu s futbalovým klubom FC Liverpool za 250-tisíc libier, zomrel vo veku 46 rokov.

slovakia

left justify in out

Talentovaný útočník sa pri podpise kontraktu s "The Reds" stal najdrahším tínedžerom všetkých čias, ale jeho predpokladaná závratná kariéra napokon vôbec nebola taká oslnivá. Harrison ukončil kariéru v roku 1991. Bývalý talentovaný futbalista, ktorý trpel vážnymi pankreatickými problémami, zomrel v nemocnici na Vianoce.

Wayne Harrison odohral za A-mužstvo z Anfieldu len päť súťažných stretnutí. Do povedomia sa zapísal aj nešťastným zranením, keď sa porezal pádom cez stenu skleníka, následkom ktorej stratil veľa krvi. Kariéru ukončil pre komplikované zranenie kolena, ktoré si privodil v zápase za rezervný tím FC Liverpool, ako 21-ročný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies