Zomrel milovník gastronómie a New Yorku Justin Peter Topoľský. Mal COVID-19

NETKY.SK • 18 December 2020, 19:44 • 2 min
Zomrel milovník gastronómie a New Yorku Justin Peter Topoľský. Mal COVID-19

COVID-19 má ďalšiu obeť z prostredia šoubiznisu. Po hercovi Štefanovi Kožkovi zomrel Justin Peter Topoľský.

slovakia

left justify in out

"Viem, že bol izolovaný od okolia, pretože mal COVID-19. Milovaná mama musela od neho odísť, aby ju nenakazil," prezradil Novému Času zdroj blízky Topoľskému.

 

 

Rebecca Justh pre portál povedala, že ešte pred dvomi dňami jej poslal vianočnú pieseň. "Bol mladý na to, aby odišiel z tohto sveta," dodala o moderátorovi a cestovateľovi, ktorý mal 69 rokov.

 

V lete sa Topoľský obával koronavírusu, preto preventívne išiel do nemocnice, pretože mal aj silný kašel. "Trikrát ma testovali, bol som totiž potenciálny pacient. Navyše, v minulosti som mal zdravotné problémy a nikdy neviete, ako telo zareaguje," povedal vtedy pre Nový Čas.

 

 

Topoľský, ktorý chodieval aj na dialýzu, vo videu pre Plus jeden deň Slovákom ešte v lete Slovákom povedal: "Keby som povedal, že sa mám dobre, tak by som klamal," prezradil vtedy s tým, že izolácia z dôvodu krízy bola pre neho ťažko zvládnuteľná, keďže bol moderátor, ktorý veľa cestoval. Ale veril, že "po každej búrke zasvieti slnko". Mal veľkú nádej, že postupne "ľudia budú naplnení novými ideálmi, všetko bude odznova a dobre".

 

Dodal, že dnes je zvláštnosť doby aj v sebadisciplíne. "To znamená byť zodpovedný sám za seba, ale hlavne aj za svoje okolie. Môj názor na testy je, že určite. A preto som si trikrát test aj dal urobiť." V tej dobe mu ešte testy nepreukázali koronavírus. Známy slovenský moderátor, spevák, scenárista a herec umrel 18. decembra v petržalskej nemocnici.

 

Prečítajte si aj o dnešných aktuálnych informáciách v súvislosti s koronavírusom.

Dezinfekčné gély a rúška nájdete aj na stránke shop.netky.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies