Zomrel Matt Roberts, bývalý gitarista kapely 3 Doors Down

NETKY.SK • 21 August 2016, 11:36 • 2 min
Zomrel Matt Roberts, bývalý gitarista kapely 3 Doors Down

BRATISLAVA - Vo veku 38 rokov zomrel americký gitarista Matt Roberts, ktorý bol v minulosti členom rockovej kapely 3 Doors Down.

slovakia

left justify in out

Príčina úmrtia nie je zatiaľ známa, pravdepodobne však šlo o neúmyselné predávkovanie liekmi na predpis.


O smutnej správe informoval hudobníkov otec Darrell Roberts, podľa ktorého mal jeho syn vystúpiť na charitatívnom podujatí neďaleko Milwaukee v štáte Wisconsin. Darrell Roberts pre portál TMZ uviedol, že Matta naposledy videl v sobotu o 1:00 miestneho času, keď sa vrátil zo skúšky do hotela, kde spolu bývali. Ráno ho potom zobudili policajti, ktorí mu oznámili, že Matt v noci zomrel. V jeho izbe sa údajne našli lieky na predpis, ktorými sa gitarista podľa všetkého neúmyselne predávkoval.


Matt Roberts bol jedným z troch zakladajúcich členov spomínanej kapely 3 Doors Down, ktorá vznikla v roku 1996 v Mississippi. Podieľal sa na vzniku albumov The Better Life (2000), Away From The Sun (2002), Seventeen Days (2005), 3 Doors Down (2008) a Time Of My Life (2011). Roberts opustil kapelu v roku 2012 zo zdravotných dôvodov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona