Zomrel Manfred Padinger, spolupracovník DJ Ötziho

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 18:15 • 2 min
Zomrel Manfred Padinger, spolupracovník DJ Ötziho

ST. PÖLTEN - Textár a manažér Manfred Padinger, jeden zo spolupracovníkov úspešného rakúskeho interpreta DJ Ötziho, zomrel v pondelok v nemocnici v St. Pöltene vo veku 52 rokov.

slovakia

left justify in out

Príčinou úmrtia boli ťažké zranenia hlavy, ktoré si privodil v nedeľu na železničnej stanici v spomínanom meste, keď spadol pod vlakovú súpravu. Informáciu zo stredajšieho vydania denníka Kronen Zeitung priniesla dnes podvečer s predstihom rakúska tlačová agentúra APA.
Padinger, ktorý bol okrem iného spoluautorom hitu Anton aus Tirol, sa v nedeľu vracal z grilovacej slávnosti, keď na nástupišti v St. Pöltene zadriemal. Prebrala ho až prichádzajúca vlaková súprava smerujúca do Viedne, ktorú si nechcel nechať ujsť, ale nešťastne spadol a privodil si osudné zranenia. Okolnosti nehody sú ešte predmetom vyšetrovania, nič však podľa doterajších poznatkov nenasvedčuje samovražde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona