Zomrel Gino Corioni, kondolujú Baggio aj Hamšík

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 15:52 • 2 min
Zomrel Gino Corioni, kondolujú Baggio aj Hamšík

BRESCIA - V noci na utorok vo veku 78 rokov skonal Gino Corioni, niekdajší dlhoročný prezident talianskeho futbalového klubu Brescia Calcio.

slovakia

left justify in out

Klub o tom informoval prostredníctvom svojho oficiálneho webu. Corioni stál na čele Brescie 22 rokov (1992 - 2014), počas jeho éry pôsobili v tomto klube ako hráči Roberto Baggio, Pep Guardiola, Luca Toni, Luigi Di Biagio, Andrea Pirlo, Marek Hamšík, Gheorghe Hagi aj Florin Raducioiu.


"Rád by som vyjadril rodine pána Gina Corioniho úprimnú sústrasť," uviedol Marek Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky. "Toto je jeden z tých dní, o ktorých dúfate, že nikdy neprídu. Je to smutný deň. Sme si však istí, že pre to všetko, čo Gino Corioni urobil pre Bresciu, pre jeho vášeň, lásku a neobyčajné futbalové zručnosti, istotne pôjde do neba a aj tam vytvorí nejaké mužstvo," citoval portál gazzetta.it Roberta Baggia, strieborného medailistu z MS 1994 a bronzového z domáceho svetového šampionátu v roku 1990.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies