Zomrel finalista súťaže American Idol

NETKY.SK • 3 August 2014, 13:27 • 2 min
Zomrel finalista súťaže American Idol

BRATISLAVA - Vo veku 35 rokov skonal v piatok austrálsky spevák Michael Johns, ktorý skončil v roku 2008 na ôsmom mieste siedmeho ročníka speváckej súťaže American Idol.

slovakia

left justify in out

Príčinou úmrtia bola krvná zrazenina vo vytknutom členku. O jeho úmrtí informovala Johnsova rodina a tiež jeho oficiálna webstránka. "Naša rodina je zničená odchodom nášho milovaného Michaela, úžasného manžela, syna, brata, strýka a priateľa," uviedli vo vyhlásení členovia spevákovej rodiny. Johns je prvým zosnulým finalistom spomínanej súťaže American Idol.


Michael Johns, vlastným menom Michael John Lee, sa narodil 20. októbra 1978 v austrálskom Perthe. Ako tínedžer vystupoval v divadle a v roku 1997 sa presťahoval do USA, kde študoval na Abraham Baldwin Agricultural College v Tifton v štáte Georgia. Štúdium však nedokončil, pretože sa presťahoval do Atlanty, kde chcel preraziť ako spevák. Krátko pôsobil v kapele Film, v roku 2002 podpísal zmluvu s vydavateľstvom Maverick Records a následne založil vlastnú skupinu The Rising. V roku 2006 si zmenil umelecké meno na Michael Johns, pod ktorým sa zúčastnil aj v súťaži American Idol. Po jej skončení vydal album Hold Back My Heart (2009). Jeho manželkou bola Stacey Vuduris, s ktorou sa zoznámil v roku 2003 a o štyri roky neskôr sa zosobášili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies