Zomrel Colonel Meow, kocúr s najdlhšou srsťou na svete!

NETKY.SK • 31 Január 2014, 09:54 • 2 min
Zomrel Colonel Meow, kocúr s najdlhšou srsťou na svete!

BRATISLAVA - V americkom meste Los Angeles zomrel kocúr Colonel Meow, ktorého Guinnessove svetové rekordy vlani vyhlásili za mačku s najdlhšou srsťou na svete.

slovakia

left justify in out

"Colonel Meow nás opustil včera večer. Podelím sa s vami o viac detailov, potrebujem však pár dní, kým prekonám smútok. Ďakujeme vám veľmi pekne za pochopenie, Minions (označenie Colonelových fanúšikov a fanúšičiek, pozn. SITA). Vaša láska a podpora pre nás oboch znamená veľmi veľa," napísali jeho majitelia na facebookovej stránke venovanej kocúrovi.

Dvojročná himalájsko-perzská mačka sa stala známou po tom, ako jej majitelia v roku 2012 vytvorili profil na sociálnej sieti Facebook. Colonel si získal množstvo obdivovateľov a obdivovateliek. Spoločnosť Google ho vlani vyhlásila za štvrté najobľúbenejšie zviera internetu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona