Zomrel člen skupiny Il Divo

NETKY.SK • 20 December 2021, 08:29 • 2 min
Zomrel člen skupiny Il Divo

LONDÝN - O úmrtí Carlosa Marína informovali na sociálnej sieti Twitter zvyšní členovia skupiny: americký tenorista David Miller, francúzsky popový spevák Sébastien Izambard a švajčiarsky tenorista Urs Bühler.

slovakia

left justify in out

Vo veku 53 rokov zomrel spevák medzinárodnej opernej pop-vokálnej skupiny Il Divo, španielsky barytonista nemeckého pôvodu Carlos Marín. Príčina smrti nie je známa, ale zo správ zverejnených v španielskych médiách vyplýva, že Marína museli uviesť do indukovanej kómy a intubovať po tom, ako ho prijali na jednotku intenzívnej starostlivosti v anglickom Manchestri.

 

 

Il Divo odložili začiatkom decembra zvyšok svojho vianočného turné po Británii o rok, pričom ako dôvod uviedli chorobu. Marín vystupoval na pódiu ešte začiatkom decembra.

 

Prečíajte si tiež: Slovensko privíta ďalšiu megahviezdu. Príde Dua Lipa!

 

Skupinu pozostávajúcu zo speváckych hviezd založil Simon Cowell v roku 2003 pod svojím vydavateľstvom SyCo. Neskôr sa však ich cesty rozišli. Medzinárodné zloženie pomohlo skupine Il Divo dosiahnuť pozoruhodný úspech na niekoľkých celosvetových turné. Medzi ich hity patria Regresa a Mi (Unbreak My Heart), The Time Of Our Lives a I Believe In You – dueto so Céline Dionovou – ako aj coververzia hitu Hello speváčky Adele.

 

 

 

Predali viac ako 30 miliónov nahrávok a získali 160 zlatých a platinových platní vo viac ako 33 krajinách. Carlos Marín sa narodil v Nemecku, ale vyrastal v Madride, kam sa jeho rodina presťahovala, keď mal 12 rokov. V čase sťahovania už mal za sebou 2  albumy a koncertné vystúpenia. V 90. rokoch hral vo viacerých inscenáciách muzikálov vrátane Bedárov, Kráska a zviera, Pomáda či Peter Pan.

 

Možno vás zaujme: Prezidentka: Životný príbeh Václava Havla ukazuje, že ideály do politiky patria

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies