Zomrel člen cirkusu Aleš naozaj po uhryznutí ťavou?

NETKY.SK • 6 August 2022, 16:08 • 2 min
Zomrel člen cirkusu Aleš naozaj po uhryznutí ťavou?

STROPKOV - Prípad sa mal odohrať v českom cirkuse Aleš, ktorý momentálne hosťuje v Stropkove.

slovakia

left justify in out

Zamestnanca cirkusu mala ešte včera v poludňajších hodinách pohrýzť ťava a spôsobiť mu vážne zranenia. Principál cirkusu Antonín Aleš pre médiá najskôr uviedol, že muža napadla ťava. Zosnulý muž mal byť v čase útoku pod vplyvom alkoholu, lebo oslavoval. Principál ťave útok pripísal najmä kvôli tomu, že „zvieratá vo všeobecnosti neznášajú alkohol."

 

Prečítajte si tiež: Prípad ako zo Sherlocka Holmesa. Neuveriteľné, na čo nahovoril muž svoju manželku!

 

obrazok

 

Principál taktiež uviedol, že ťava mala muža pohrýzť do tváre a ruky, na čo ho následne previezli do nemocnice vo Svidníku. Podľa televízie Markíza sa v nemocnici jeho stav rapídne zhoršil a zraneniam podľahol.

 

Policajti ale hneď po začiatku vyšetrovania pracujú aj s verziou, že cirkusanta nechtiac zrazilo auto. Nasvedčujú tomu nielen zranenia, ale aj policajtmi zaistené auto.

 

obrazok

 

Neskôr svoje stanovisko zmenil aj principál cirkusu. Podľa neho samotný útok nikto nevidel, ale ťava už raz v minulosti pohrýzla pracovníka cirkusu.

 

Definitívne slovo bude mať policajný vyšetrovateľ. Podľa polície sa stal obeťou 59-ročný občan Českej republiky a vyšetrovateľ začal prípad vyšetrovať ako trestný čin usmrtenia. K prípadu si polícia na pomoc prizvala aj znalca z odboru zdravotníctva. Muž mal utrpieť "mnohopočetné zranenia."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies