Zomrel bývalý šéf polície Milan Lučanský!

NETKY.SK • 30 December 2020, 16:23 • 2 min
Zomrel bývalý šéf polície Milan Lučanský!

Dnes v prešovskej nemocnici zomrel bývalý policajný riaditeľ Milan Lučanský, ktorý sa v stredu pokúsil vo svojej cele o samovraždu.

slovakia

left justify in out

O jeho smrti informovala bývalá ministerka vnútra Denisa Saková na sociálnej sieti Facebook. "Generál Lučanský zomrel. Úprimnú sústrasť celej rodine. Ďakujem za všetko, čo pre Slovensko spravil. Česť jeho pamiatke," napísala vo svojom príspevku

 

Lučanský sa obesil na teplákovej bunde. Stihol to napriek tomu, že ho každú polhodinu kontrolovali príslušníci ZVJS a prednedávnom prešetrovali aj jeho psychický stav, ktorý vtedy predbežne vylúčil, že by mal k samovražde vôbec sklony.

 

Milan Lučanský sa už pred pár týždňami utrpel v cele záhadné zranenie. Lučanského museli previezť už v polovici decembra do nemocnice v Ružomberku, pretože 10. decembra si na cele záhadne zranil oko. Zistil to vtedy príslušník Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) pri rannej previerke.


Mária Kolíková, šéfka rezortu spravodlitovsti, dmietla, že by Lučanského niekto napadol.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies